Translate

Friday, December 6, 2013

WAREHOUSE SALES!!!

Hujung tahun, syorga shopping.
Mana2 yang suka cari clearance item buat basahan, it's the right n the best time.
WEEE!! love to shopping2 but kene tengok time gak ni, kalau dapat g sorang2 lagilah rasa double syorga gitu, kalau kene pula g dengan cik darling memang x syorga sebab, mamat tu x suka kawasan bersesak2, semak katanya pastu x suka jem2 segala.

Bawah ni aku share info mana nak shopping ye, kot2 ada yang berkenan ke, tengah mencari ke kannn.

4-8 December 2013

GBS Branded Toy, Car Seat, Stroller Warehouse Sales

Up To 70% Off!

Products Offered
Toys
Car Seats
Strollers
and many more
Brands Offered
Lamaze
4Moms
Graco
first years
and many more
Location
GBS Marketing Sdn Bhd
No.7 Lorong Tandang B
Sek 51, Petaling Jaya, Selangor
Tel : 012-3022198 / 012-6254199
Time
10.00am to 6.00pm

HAAAAAA yang HYTEX ni aku pernah g kat selayang, korang boleh baca kat SINI.
Best2, oklah puas hati, kalau ada rasa nak mencari yang memurah n worth it for money to me, it's the right time =)

13-15 December 2013

Hytex Warehouse Sale @ Rawang

Price from RM3!

Enjoy great savings with items priced as low as RM3!

Products Offered
 Apparels
 Accessories
 for babies, kids & adults
Brands Offered
 Tenderly
 Winnie The Pooh
 Looney Tunes
 Issue
 Disney
Location
 Dewan Batu 17
 Taman Jati
Rawang, Selangor
Time
 10.00am to 6.00pm
For enquiries, please call
 Tel : 03-62732323

Last week dia orang buat kat shah alam, aku pon baru tertahu so kali ni bolehlah shopping lagi,
HEHEHHE.

#misi untuk berwarna kuning for Ahad ni masih belum 100% capai, camne ni?? peninglah...
Petang ni nak repeat shopping utk kasut Iman pula =)

Ok babai. 

 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.
FREE POSTAGE 
**TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA