Translate

Friday, April 4, 2014

PEPERO punya cerita...

Owh!! telan liur sat. Yummy.
Saya pencinta coklat.. =D

Lepas baca entry by Cik RARA, amboi komain menggelitik tekak ni nak merasa gak PEPERO ni. 
Rasa tekak ni, komainlah sedapnya pepero ni *imaginasi ku* ate x pernah makan kan so telan liur heh nak merasa jugek.
Follow by RARA cakap dia ada 2 type, yang kotak green & red.  Recommended is yang kotak green.
After baca Cik Rara punya entry, terus ligak nyinggah ke OU.  Sana kan ada butik coklat.
Terkuciwa bila mana stock hijau SOLD OUT, yang tinggal kotak merah. Hemm memang xde rezeki I tau nak merasa PEPERo ni.
Tengok tu... kotak dia besar, kalau x silap ada 8 pack kecil kot dalam 1 box.
Sekotak besar ru rege RM29.00

Pehtu time gi melawat MUZIUM COKLAT pon yang hijau SOLD OUT jugak. 
Memanglah korang kan, sib baik I x ngidam hokey...telan luir lagik, kemfunan.
Tapi lately ni ramai pula yang mempertikaikan status HALAL pasal product from KOREA ni. 
Hemm.. kenelah pikir semula bila nak makan nanti...

Eh...rindu pula Cik Putih ni =p
*Ingat kawan lama yang pernah bagi cekelat Cik Putih ni, Hehehe*


Thanks for visiting =D
Ok babai.



 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA