Translate

Friday, May 8, 2015

Cameron Highland in 2nd time!

Assalamualaikum! 

Sambungan dari kisah [BACA SINI]

Then disebabkan menanti cik puan sri ni sampai kg..,memasing dah mengeliat x reti diam / sabar menanti.
Kejap2 msg tanya kat mana...karang 20 minit msg lagi tanya apesal lambat sampai kg...amboi korang, cik puan seri ni ..badan sakit balik Kuching x habis lagi tau dah nyambung ke Cameron pula.

Disebabkan abah kesian nak suh aku drive sendiri so makanya abah offer drive pi sana. Wehoo, kali ni kami naik ikut Tapah je, tawakal gila tu..dengan bunga tayar x berapa tebal so sebab dah berjanjian dengan anak2 cuti sekolah nak pi Cameron so layankan gak.

Kali ni nekad cari hotel budget juga... sponser dah kurang modal sebab dah shopping kat kuching =)
So Alhamdulillah, rezeki memasing...dapat rege murah and luas pula bilik tu, Terus confirm nak!!

Baju jeans tu beli semalamnya kat Kuching, x dan basuh terus pakai...

Xde banyak aktiviti pon..betul2 sampai tidor, bangun sarapan mandi terus check out lepak2 kejap kat CH terus balik. HEHEHE aku kene masuk bertugas daa.
Anak2 bising cakap cuti seminggu harus stay Ch seminggu...amboi, korang!! ingat mak korang ni x yah kerja ke?? HIKHIKHIK itulah peel anak2 ku,

Iman pakai baju Naqib..Pinjam naaa

Aceceh...homellah awak ni...
Mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!


Eeee geramnya kat awak iman oit.


Chak!!
Penutup telinga ni pinjam si NINA punya.
Depa sefamily siap ada glove memasing...anak2 aku, xde pon. HIHIHI
Tunggu korang pi oversea, mummy beli sorang satu. MUahaha.

Aryan

Iman dengan atok

Bertiga pon jadi jugak!!

Owh kelass...dah pandai buat good ^_^

Then, sambung holiday lain kali pula ye.
Lepas ni nak ke mana pon x tau.


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA