Translate

Wednesday, June 17, 2015

Happy birthday Irfan.

Assalamualaikum! 

HIKHIKHIK... happy birthday sayang!!
Eh.. anak ku birthday bulan ompek lepas..ni saja baru nak publish...
Nampak x betapa malasnya si emak nak publish the story...
Mak ni busy tau!! gaban punya busy.

Buat small birthday celebration je kat rumah pengasuh..
Rumah sendiri close utk kunjungan orang...
private house katanya ^_^


 Pasnag lilin segala for happy2 je pon.

 Dah macam nak kapakkan ayam je gaya irfan pegang pisau tu...

 Suka ko eh...

Ewah..posing sikit utk daddy yang x dapat join the majlis...

 Hahaha..kek keras kejung eh..
Kek eskrem kene bubuh dalam freezer

sesi suap kek...

 
 Sedap kata aryan...
dia pon sibuklah nak kek gitu gak utk birthday dia.
Dah ler tahun ni pon sekali lagi kene bulan puasa...gasak le kome.

Anak dara mak tidak dilupakan.
HIKHIKHIK... 

ape pon semua seronok.
Hadiah ape tahun ni utk irfan??
He request nak tgk wayang..nak pi holiday bagai...semua dah tunaikan dah.
no hutang2 ye anak2.

karang birthday mummy...gasakla korang cari duit nak beli hadiah utk mummy pula. HEHEHE tunggu ye, mummy nak request hadiah gak ni ^_^


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA