Translate

Thursday, March 3, 2016

||ZOOTOPIA|| - #09

Assalamualaikum!


COMEL SANGATttttttttttttttttttt!

Siapa dah tengok filem ni???
Saya with the kids dah tengok dah....
HEHEHE lawak tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii BESSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTTT.
Sama ranking best dengan hotel transavelnia dulu tu.

Review Filem:
Kisah pasal satu tempat utk semua haiwan boleh duduk bersama, ko singa ke ko tiger ke ko rabbit ke semua pon dalam satu tempat yang sama...
Kisah pasal sorang polis yang bercita2 besar utk berjaya menjadi seorang pegawai polis, berjaya ke tak?? tu korang boleh tengok sendiri k.

Dalam ni ada unsur persahabatan, ada unsur kekeluargaan, unsur humor dan sedikit sedih serta suspen.

Best, korang pi bawa anak2 tengok filem ni.
Today dah start #Boboiboy kan so plan nak pi tengok, si bujang tua dah zikir2 kat telinga ajak tengok katun ni pula, follow by #kungfuPanda on 10 mar pula. Haih, full planning tengok wayang ni =)


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA