Translate

Wednesday, April 6, 2016

Yang terkini dalam beg makeup!!

Assalamualaikum! 

Hai uolz, lama x update pasal makeup kannnnnnnnnnnnn.
Bukan ape, dah rare beli makeup sebab beli2 asyik x pakai je kan pastu berkurun berhabuk atas meja makeup...cukup masa booooang dlm tong sampah...PEMBAZIRAN sangat!.

Ari tu, saya g outstation ke Langkawi (lupa pula ada up x entry pasal Langkawi ni).
So during boring2 tunggu flight sampai, moh kite singgah2 cuci mata...
Cuci mata versi modern ni payah sikit sebab dia package dengan cuci wallet sekali...HIHIHI
So dalam xder plan nak membeli akhirnya terjebat beli 4 barang terus >.<

 Tadaaaaaaaaaa
Matte lipstik, sebab nampak blogger Julia Johari up pasal new matte dia...kite pon nak gak rasa pakai Matte ni. HEHEHE
Beli gak eyebrow, walaupon yang ada tu lom habis lagi (standby kekdahnya)
Compact powder, ni wajib beli sebab yang current punya dah hancur pecah berderai sebab pakai sampai tahan habis langsung gitu. HEHEHE
(xsempat2 nak beli baru, tu pakai sampai habis langsung)

Lastly... body mist, walaupon x pakai tapi saya beli gak sebab...beli 3 barang get offer 35% off pastu beli body mist ni dhn harga promo dalam belas ringgit je. HEHEHE
Banyak jimat gak tu... total up semua RM90+. 
Oklah kan sebab jarang2 shopping =)



Thanks for visiting =D 
Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA