Tuesday, September 19, 2017

||AMERICAN ASSASSIN||

Image result for american assassin
Assalamualaikum!

Siapa dah sempat tengok??
Saya dah tengok semalam...Cerita ni pasal dendam pada pembunuh tunang dia membawa dia ke kancah pembunuh upahan yang hebat.  Agak terkilan sebab kisah ni melibatkan penganas Islam.
Oklah...plot cerita x bosan cuma agak berteka-teki bilamana mentor dia kene tangkap then the girl tu macam dismiss kan this guy from the misi ... budget2 that girl ada agenda lain rupanya... hehehe salah pikir.

Filem ni 18sg kalau x silap so jangan gatai2 bawa anak pi tgk ye... karang sia2 anak x boleh masuk. Hehehe...

Selamat menonton semua.
Thanks for visiting =D Ok babai.

No comments:

Post a Comment

Agar-agar MIlo Oreo PKP in the house

Assalamualaikum!  hello guys!!! hari ni nak share resepi... actualli resepi ni banyak tahun buat tapi sejak2 pkp ni makin rajin nak t...

Followers