Translate

Saturday, July 23, 2011

*Hoyey...dapat free*

Owh horey...semlm kan aku g kedai Fokus Point so mencariklah speak mata yg aku minat rupanyer xder so xkan nk balik tgn kosong kan so aku pon pi lah cek mata.

Okeh power maintain hak yg lama...is terharu ko...sbb serasa aku klau pakai lence warna ni cepat increase power yer arr mata nk fokus tu pyh skit tp alhamdulillah dgn lence yg aku jual ni boleh maintain dah setahun tau power x tukar...biasa aku pakai yg plan pon kekadang power dah naik half year bila check =(.

oks back to story ni aku dapat free tau itu pon aku xtau ada free gift time aku beli lence plan semlm. apelah promoter tu xmerasa alam langsung..tapi xper ni aku tunjuk key-chin free from fokus point. hoyey suke..suke.. nk hang kat konci kreta so look lady skit =p

kalau nk yg sama...cepat2lah ke fokus point yer ada offer macam2 tau tp aku jer xcukup masa nk menengok aper yg offer - sentap ok nk shopping laju2, nyampah.

Berita terkini...still waiting my replacement maid (lambat lagi ker??)

Chowww


'LoveRazila' 
http://twitter.com/#!/LoveRazila 
http://www.facebook.com/LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA