Translate

Saturday, July 30, 2011

Lagi dan lagi...

Hahaha sebab xde plain ape2 nyambil2 tunggu kawan yg ajak ke spa aku n irfan teruslah melayan feberet filem. Filem hebat..for me lah,org lain xtau ooo.

Transfomer lagi ...dan lagi dan lagi dan lagi. Hehehhe mcm x bosan2 plak tgk filem ni naper tah maybe aku terlampau kagum kot tgk kreeta bertukar jado robot. Hahaha

Irfan melayan beriA2 padahal tah brp kali tah tgk.sib baiklah remote dvd player ilang kalau xmaunyer dr pagi sampai ke pg esoknyer nengok transfomer jelah.hahahhaa

Oks sambung nnt. Kawan aku msg tanya list utk didoakan depan kaabah ...sobsobsob bilalah agaknyer aku nk berpeluang berdoa depN kaakbah it self?asyiknyer ngirim doa jer.huhuhu
Semoga Allah permudahkan rezeki tu utk ke sana.amin.

Sent from my HTC

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA