Translate

Thursday, September 13, 2012

Bila ni??...

Aku ni, memang ler mcm dh xde kerja lain nk buat. Koje aku, hari2 pi baca blog org..pi berdream nk pi sana pi sini, padahai...peyut makin boyot ^____^.                  


Kalau ikut dalam hati ni, berlambak tempat nk diexplore tapi...terpaksa letak tepi sehingga keadaan benar2 mengizinkan. Di antara tempat2 yg terpanggil utk dilawati :)

http://www.sabahtourism.com/sabah-malaysian-borneo/en/destination/28-kinabatangan-river/
Teringin nk melihat sendiri monkey sepisis mcm ni =)

http://www.sabahtourism.com/en/destination/district/4-tawau/
http://www.sarawak-vacation-destinations.com/bau-wind-cave.html

Fairy Cave – Strange Rock Formation.
Mulu Cave Network – World's Heritage Site.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bario (nak sangat rasa beras bario ni. hehehehe- ni hasil google yer...)

dan lain2 lagi yer...





Paling teringin nk tengok adalah bunga ni...

Semoga diberi sedikit kelebihan untuk melihat kejadian Allah yang unik ini.
Fakta utk bunga ni boleh baca di sini -Rafflesia also sini juga.
Ia unik kerana, bud nyer memakan masa almost 2years utk grow-up peh tu bud tu nk bloom memakan masa 9 bulan, after bloom...7days je dia hidup peh tu...babai.

Nanti aku cari lagi ape yg unik utk diterokai =D

Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA