Translate

Tuesday, September 11, 2012

Nak holiday gak...

Salam satu malaysia... aceewah. Dah lama weii xmenjenguk kat sini...bersawang berlalang semua all in.

Dan saya pon kebetulan baru nak start2 sihat dr morning sickness yg memenatkan so tekak pon baru start2 rasa nk ok bila on tenet. Wah, preggy kali ni memang worse to me... mana idoknyer, nk on tenet kat hp pon boleh buat saya muntah darah...ape lagi nk ngadap blog, pesbuk and baca paper. Wawawa...tenet saya memang automatic i set off supaya any msg coming xsampai pd saya. hehehhe sgt zalim kan, but what to do...xlalu weii bila on tenet je tekak mula mual pastu ape lagi...all out lor.

Bila dah start rasa ok skit, tu yg gagahkan diri nk update blog...hendak lagi teruja baca blog member2 yg always update. ^___^  jeles ya amat kat korang .

So now, mood saya adalah nk pi holiday. bilalah my dream come true :)

Pray had, semoga percutian kali ni, i lebih bersemangat nk mengexplore and hope so not tired even i'm pregnant :)

Muke saya seperti org kotak ni cuma...bentuk muka adalah bulat seperti bola sepak... gain weight overdos. hehehhe...


Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA