Translate

Monday, November 19, 2012

Bukit Rahman Putra Golf Club...

Ehem...ehem... saja nak share, weols ada lunch for gegel je.
Adoi, haq jantan2 idokler kami ajak...ate, takut memasing hilang selera makan and some more... ni ler time kami nak bersembang-sumbing tanpa sempadan hokey!

Chat time bak kata ongputih. Sambil makan sambil sembang...
As usual, kami port kat kelab golf...
ahaks...kelasss kannnn

Rojak buah and keropok ikan...pembuka selera gitu mentara nak tunggu main menu sampai...
Jemput tengok...kami pulak jemput makan =)
Tu, tengok kat jari nyonya tu...cincin aniversary gift from darling dia berharga RM11k.
Toing!!!! johling bijik mato i tau *____*  

Lama dah nak minum Horlick ais so mendapatlah di sini...sluppppp, sedapnyer...syorrgaaaa 

Ni menu aku order...amende tah namanyer...masakan dari Filipina. sedapp, actually ni sup depalah, dlm tu ada pucuk pisang, vege, udang..xpedas ok so keceklah cili kicap haq kawan.
Mana ada feel makan kalau xder pedas... hehehhehe.

Ni prawn yee mee claypot...Farah yang order.

Nasi goreng ape tah..hikhikhik menu for Ms.Low

Carbonarra cheese....haih, full of cheese okey - menu for Kim

Bihoon vege for Jaya

Wokey...2jam adalah untuk makan sambil nyembang, waktu berlalu macam sekejap naw..tup2 tengok jam dah nak abis waktu rehat.

Wokey kengkawan...callow to opis weii, sambung koroje =D
Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA