Translate

Monday, November 12, 2012

Happy Birthday Sayang!!



Ari ni otak banyak berpikir pasal besday party Mr darling i.
Petang ni nak kene pi ambik kek besday yang dah berbooking.
Last midnight get a wish from me..
This morning dah dapat sms wish besday lagi from me..
Get flower di opis...
Hadiah aku plan nak bagi malam ni but since dia balik lewat sebab ada entertainment dengan client so postpone esok lor bagi...
Birthday dinner also cancel :(

I make a wish kat besday boy nak BB 2 bijik utk both of us but he ask me back...
Mr R: ni abang punya besday ker ayang punya besday ni?? siap berrequest bagai..
me: Ngee ... sayang punya besdaylah...hahahha tp i nk request gak sbb tetiba gatai nak main BBM dgn sayang =D
Mr R: eh...patut abang yang request besday gift ni.
Me: hehehe...eh cukup2lah... 2thn lepas dah bagi hadia HP, pastu last year i bagi samsung tab 10" tu ate..taun ni ayang nk request pulak. hehehehe
#very melampaukan wife dia ni. Hahhaha...#


Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA