Translate

Thursday, November 8, 2012

Irfan's Concert

Entry yang terperam sekian lama =P
Kejadian... beberapa minggu yang lalu *nama pon dah basi kannn*
Nak share gak dalam ni sebab nanti bila bosan2 boleh tengok semula....yer arr anak i tu berusia 5tahun cuma sekali jer seumur hidup so haruslah diabadikan dalam blog ni.

Kad jemputan...

Siap peta segala...so as usual aku memang suke tampal kat peti ais so nadai reason untuk terlupa bagai...hai, kalau tak buka peti ais pon...time lalu tu, mata jeling2 gak ape yang ditampal. hehehehe
Peti ais ku dah macam papan memo tau!!

Segala macam aku tampal kat situ...resepi masakan pon ado but mostly adalah hasil kerja tangan Irfan =P
So bila tengok tu rasa...WOW!! anak aku buatlah...made by him self ok...harus bangga gitu.

Back to concert story...senang2 kite lihat bersama2 yer Irfan :D
Keterujaan buat i & mr darling menghadiri concert kindergarten Irfan.
Kelakar tau...yerlah pestime  experience, kalut semua ada...hendak lagi i ni xpernah lagi melihat si Irfan ni buat latihan kat rumah, bila suruh je...dia pon cakap "mummy datang dewan arr nanti tengok sendiri"
so menyampah kann dengar tuan punya body say like that. Heleh!!gedikss.

Sebelum bermulanya acara malam itu... bergambaran sekadarnyer.
Malu arr kekonon....

Among of agenda malam concert yang happening tu...
Yang ada simbol LOVE tu adalah acara yang kami tunggu....ngee teruja nak tengok Irfan dancing.

Oh my son!! -mak Irfan yang super teruja terasa lamanyer nak sampai ke agenda ni.
Tak per...kite sabar je =P

Besaunyer mulut Aryan...lalat masuk baru tau.

Bergambaran sebagai kenang =P

Senang2 aku upload video dia dancing k =P so funny...

Irfan, u r awesome my dear.



Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA