Translate

Wednesday, November 21, 2012

Maybank - Fun Tour (School Holiday)




Ini adalah aktiviti hujung minggu yang lalu...
Berjimba-jimba with anak-anak saja, as usual...mr darling i koje =P
So kite keluar utk cuci mata *___*

Tempat dituju...tak lain dan tak bukan, One Utama, ikano and ikea sebab ni lah tempat yang dekat dengan rumah...nk ke MV malas rasanye...nk ke KL lagi ler berchinta okey.

Bebaru ni buka Maybank website, tup2 terbaca ada roadshow Maybank and the best is depa start dari 15hb -18hb Nov. Eh! peluang baik ni...macam tau2 jer kami ni xder aktiviti =)
Terus laju plan dalam otak, bring anak2 to have fun!

Ni wall or rock climbing...
Wah! gayat sekojap aku melihatnyer...
Tu...tengok tu, anak dara org tu, pakai dress pon boleh climb.
Aku pon pi gatal tanya...
Irfan nak panjat ker??
Nak ... katanya.
Irfan takut tak ni???
 Hei..anak ku ni ada sikit2 gayat di tempat tinggi pastu, manalah pernah aku bagi dia join mende2 cenggini sebelum ni...hehehe dasar mak yang manjakan anak kan...tkt anak cedera gituu.
Irfan tak takutlah...nak try panjatlah...macam spiderman panjat spiderweb.
#bahana taksub dengan spiderman =)
 
Cool jer budak ni...hati mak bagai nak pecah menahan takut. Huhuhu...entah paper tah dapat mak mcm aku ni, semua pon xboleh. Over kannn padahal...safety maaaa!.

Owh!! mak bangga uuu.
See!! my son buat dengan jayanyer hokey!
Sangat kagum dengan kebolehan anak sendiri.
Argh!! rasa nak jerit2 n lonjak2 kat situ gak sebab tgk Irfan boleh buat.
Hoyey!! anak saya hebat =)


Kite sambung permainan lain pulak.
Macam2 permainan ada...
~football - ni feveret Aryan so kasi chance dia turun dr stoller to kick the ball masuk goal.
~Netball - ni pon tetiba Aryan suke gak sebab ada bola kannn =)
~Golf - yang ni kami xmain sebab semua pon xpandai nak pukul so kite tengok je orang main yer anak2.
~Money flying - haq ni rasanyer macam kene subscribe kredit kad dia kot...
Xperasan term & condition dia sebab tak berminat nak join.
Bingit wei...uols duduk dalam glass room tu the dia blow air dlm tu the uols kene catch the money tu. 

Di roadshow ni klau uols mai awal boleh join mcm2 contest. Ada coloringlah...macam2lah, but i mai dah lambat okey sbb hujannn.
Owh! yer..boleh buka akuan yippie utk anak2 juga, sorang kene RM50 je and free tabung bear rimau. Kalau kat branch korang kene put RM500. Hehehe so i pon open kan utk both of my child. Settle.
Senanglah lepas ni aku nk saving duit ke akaun depa...jimat Rm2.
Duit masuk Maybank so Maybank transfer to Maybank kan RM0 fees for transfering money.
Manyak jimat wow =)

This weekend kalau tak silap kat Subang Parade road show ni but kalau uols nak kepastian sila arr ke http://www.maybank2u.com.my/ tengok je kat advertising yang keep changing tu =)

Daaaa....

Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA