Translate

Friday, November 9, 2012

No idea :(

Huhuhuhu...i blur nak buat supprise ape utk my darling for the coming birthday.
Otak kosong giler...xtau nak dinner kat mana. Anak2 nak letak mana. Haih, kalau bawak anak2 sekali...memangler tak jadi makan...kalut kejaukan budak2 saja hendak lagi budak nama Aryan tu. Hikhikhik...don't cari pasal k.

So survey punya survey...macam dah berminat kat one of the restaurant tapi tu arr scary gak nk buat booking sat lagi...mr darling i ado meeting, hohohoho maunyer aku nangis sesorang kat situ. Aku pulak yg terseperise kang... moh pikir betul2. Perlu booking atau just walk in but pikir gak, anak2 mau letak di mana?? Haih...pening pulak.

comei je muke kalau runsing cengginih...#pinjam dr pak google#

Esok plan adalah mencari uniform pregnant...peh tu nak g beli gift pulak, peh tu...emm makan kot sbb lapo pastu...pastu...kendian pikir arr. Agak rasa nak tengok wayang pon ada but...takut pulak Aryan buat wayang dalam wayang...budak tu payah skit nak dijangka kelakuannyer sometime ok sometime K.O.
Kite tengoklah esok jadi ape yer....

Esok gak baru pikir...apelah hadiah nak bagi yer?
Esok gak pikir...kek nak tempah ke or nk beli siap je?
Esok gak pikir semuanyer... =P
Udah...nk tido dulu...daaaaa

Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA