Translate

Wednesday, November 14, 2012

Parent's Day...

Jumaat yang lalu... debaran bermula dari pagi lagi :)
I ler yang paling berdebar menanti petang. Petang tu after kerja kite terus challow ke sekolah Irfan.
Hemm ape lagi nak buat kat sana kalau bukan ambil result exam Irfan.

Berjanjian dengan Mr R nak jumpa di sekolah...sape sampai area rumah dia yang akan pick-up anak2 di rumah pengasuh...ok deal!!
Petang tu mr darling dah call bagitau dia yang akan pick-up budak2...i, hoyey!! kurang tergesa2 nak drive balik. Sampai kat sekolah, tengok2 mr darling tak sampai lagi...haih, mana pulak budak2 ni pergi?? Call2, rupanya baru nak otw ke sekolah. Wokeh, kite tunggu kat parking je...
Ramainyer mak pak datang ambik report card anak...

Venue : Tadika Seri Cendiakiawan Wawasan Gemilang, DD
Date: 09/11/12 
Time : 5pm to 9 pm

Sampai2 je 3beranak tu...terus ambik no giliran... i adalah parent yang ke-10 okey. time baru je merangkak masuk ke area 5:30pm. Lama weii kene tunggu sebab that time kami sampai is baru turn parent yang ke-4.
So...kite makan dulu!!!

Ni muke irfan di pintu kelas dia, then sebelah tu is kelas Irfan...next year kite move ke kelas lain =P

Among parent yang sedang menjamu selera =P

Wokey...this is Teacher Wong...guru kelas Irfan merangkap teacher yang bertanggung jawap anto dia balik rumah pengasuh. Pagi2 bute, i ler yang jadi personal driver dia =)
Next year...maybe dengan Teacher Ammu, berdasarkan prestasi dia dalam kelas and he is 2nd place in class. 
Congrates sayang!! proud of you.
Get gift from principal dia...Ms Raj :)

Ni aku snap hasil kerja dia sepanjang tahun 2012...


Among of the Art...main tampal2lah...main kaler2 lah.

Art yang memerlukan creativity...ni main finger print...blow straw etc :)


Over all the result is alhamdulillah ok. Ada 3 subjek yang tak dapat 100%.
A bit sedih but it's ok...can usaha lagi.

BM-100%
BI-98%
Math-100%
Agama-100%
Metal Arithmatic-99%
Science- 100%
Phonic - 78% very drop compare middle sem that day result dia is 89%,
but subjek ni memang payah skit sebab dia melibatkan phonic and the best is...aku pon xtau nak help him macam mana to study but a bit support by You-Tube yang ada learning membaca phonic tu.

Result keseluruhan adalah 97% saja... alhamdulillah, semoga Irfan keep it up in future :D
Mr darling xder nak komen ape2 just remind me to get some special gift to him...kalau tanya Irfan sure request mainan but i plan to give him watch...
Hadiah lom beli lagi daaa..... :P



Published with Blogger-droid v2.0.9
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA