Translate

Wednesday, February 26, 2014

Passport holder..

Saya suka shopping!!! (^_^)
Kali ni layan shopping online pula.
Yeah!! survey punya survey...tup2 hati terbekenan pula nak beli yang ni.
Feeling traveller lah sangat!!!
I order on 17 Feb tau ..siap bayar segala lah kan...tup2 by 19hb dah sampai barang... ahaks!! pantas giler.

Time barnag sampai tu siap blur...eh aku beli ape eh??
Gitu koo, x jangka pon sepantas itu ia berfungsi =) 
Lom rasmi lagi ni...baru keluar sampul pos laju =p

OMG!! gadang ko...boleh masuk i guess 4 biji passport kot. Bagus senang kerja mak nak travel beramai2...passport 1 casing sudah.
Saja nak tunjuk...actual size passport holder ni (^_^)

Mak nak kaler red...xde pula. HUHUHU so pilih kaler yang natural jelah.
Yang penting is waterproof...tu yang syiok tu, tiket/borading pass x basah. KIKIKI

Pinjam passport sat =D

Kat dalam pon boleh yer..
Tu kalau perasan ada port zipped so boleh bubuh duit sikit buat belanja kat airport...senang x yah nak mencari wallet segala =)

Ops!! baru jap ni tershippong lagi... alahai, mau kene amukan dari En banker ni. HOHOHO semalam pakhincik bagi rm100, eh hari ni minta lagi duit poket. ahaks!! 
I LOVE SHOPPING!!!

Sape minat bag organiser?? boleh klik sini ~BAG ORGANISER~ murah giler pastu comel pula tu.  HUHUHU, geram je tengok...sib baik ada yang dapat free from drypess tu kalau x...shopping lagik!!.
Ni pon sama gak...~BAG ORGANISER~ tapi lain patent...lai..lai...pilih.
Ni pula ~CAR SAFETY BELT ADJUSTER FOR KIDS~ pon dah masuk dalam watchlist...soon nak beli gak sebab aku ada 2 bujang nak kene ikat. HEHEHHE.
For traveller pon ok gak ni...~SET OF LUGGAGE LOCK~. Future kene pakai kot =)
Yang ni kalau korang nak beli macam aku punya di atas tu ~PASSPORT HOLDER~ cheap giler tu pasal gatai je tangan ni nak shopping maybank2u. AHaks!!
Cer mahal...memang haram aku nak beli heh.
Ni pon kalau rasa2 x nak pakai boleh kasi orang lain kan...kan...

*Happy shopping korang (^_~)

Thanks for visiting =D 
Ok babai. 


 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA