Translate

Tuesday, February 25, 2014

Pre-Birthday celebration!

Pre celebration by Auntie Bising.
HEHEHE, dia nk jiran aku. Suka sangat dekat Iman, hari2 dok angkot iman main2 kek rumah dio, hari2 dok ngajo iman mandrin.

So bila dia  tau Iman nk 1 year, sikit punya menggeleser dia nak celebrate birthday Iman...aku yang mak dia pon xder plan ape2 lagi. HEHHEHE
Mana nak plannyer...apaknyer esok malam dah terobang dah...jumpa balik nuu malam isnin karang so nampak gayanya memang besar kemungkinan memang xderlah nak celebrate dalam masa yang terdekat =(

Hari Sabtu aunty dah bagi baju princess kat Iman, amboi berenda2 bagai...nampak naw kegegelannyer =p
Pakaikanlah jugak...dah tuan yang belikan suh pakai...
Cantik kaler dia...blue turquis + red koo memang kenalah dengan Iman.
HEHEHHE.

Aunty bising with anak2nya.
Hemm bolehlah...janji dia puas hati =)



Ni je gambo yang comel sikit, yang lain haram...gegar sesaja.

Boleh aunty suh iman blow the candle...hemm


Potong kek ....

Iman look so blur...what;s going on here. HEHEHHE

Kek yang kiut-miut. HEEHHE



Thanks for visiting =D 
Ok babai. 

 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA