Translate

Tuesday, February 18, 2014

RHB ada Free Gift.

Lai...lai...sape yang ada anak tapi lom ada saving account untuk anak??
Sape nak tabung FREE???
Ok... RHB tgh ada promosi...opening saving account RM200 u r entittle to get tabung animal ni for FREE.


Deretan tabung2 yang dipamerkan...
Owesome ok.

See the tabung...comel kan??
So benda2 macam nilah yang menggalakkan lagi anak2 kite nak menabung, mana tidaknya... anak2 ni pantang sikit... mesti cari alasan nak tengok tabung so in sametimes of coz kene menabungkan so baru dapat nak pegang n tengok tabung kan...kan..kan..
Galakkan anak2 menabung dari kecil supaya membesar dengan amalan budaya menabung so dalam masa yang sama kurang pembaziranla kannn.  

Yang bawah tu pula hadiah untuk apak2 n mak2 punya habuan yer =)

Ape2 korang boleh cikidaut kat ~DI SINI~
Yang aku snap ni kat RHB branch Bandar Baru Sg Buloh (^_^)
Ape2 boleh direct to the branch...much more better.

Thanks for visiting =D
 Ok babai.


 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA