Translate

Thursday, August 14, 2014

Raya Ke-3 (2014)

Assalamualaikum! 

Hari ni nak sambung pasal cerita rayalah, Hehehe release tension jap, pakwe ku baru keluar hospital so tinggalkan kisah dia pula...
Boleh baca kat ~SINI~

Raya ke-3, pepagi tu siap2 nak baliklah kan... dah jadi penghuni sementara kat China, moh pulang semula ke Selangor ye.
Layan gambar jelah, SELFIE sana sini...kesian kat monopod, pakai sesekali je, MALU!
Ucuk acham mummy ni.


Sweetipies

Hero malay...GEDIKS!!

Pakwe pakwi (^_~)


Sweetie Iman.

Eh...tetiba, muka plastic =p

Gambar raya =)


Eh!! aku xder dalam ni...
*Busy ambil gambar gitu*

Last...sekeping, jadilah kan...
Orang Pahang!! tunggu kami datang semula yer, insyaallah panjang umur murah rezeki, sampai lagi kami ke sana.

Gambaran lagi.


Heaven sangat budak sebelah tu...dapat udara segar dari luar =)

X reti setting monopod, Hahahha

Lepas keluar dari Chini, plan nya nak singgah ke Keratong 10 tapi hajat x sampai sebab abah x ingat jalan ke rumah yang nak dituju so heading ke KL lah for sambung beraya.
Then singgah Muazam kejap...sarapan pula.

Sian kan...dah santek2 kene dukung anaklah pula...haiyah..

Hemm...hilang santek dah, kene dukung budak manja daddy tu.

5 of us. Yeah!! my pakwe tu sedang makan rambutan. Hehehe
Red boys, Pink girls ^_^

Then sambung perjalanan ke Sri kembangan...
KL!! tunggu aku datang!!!
1st house for day-3, rumah akak mak aku di Sri Kembangan.
Me, my sister and wife my kezen.
Kami memang havoc kalau jumpa. Hahaha.

Tambahan ...anak ke-2 dan ke-6 from my sister family =p
*Eh, macam sama pula muka semua orang*

Lepas tu sambung ke rumah ke-2 di Taman Melawati. Abang pada my mom.
Raya hari ni melawat rumah siblings mak saja, dah alang2 mak keluar dari rumah nak berayakan so layan kan aje =)
*Maaf yang ni x bergambar...ada tapi snap dari hp kezen*

Sambung ke rumah ke-3 a.k.a ruamh last for today.
Location, P.J - abang pada my mom juga.

With Ryha.

Koleksi gambar anak2 kami...
Raikal with Ryha , Iman and Aryan.


Memasing kan....


Ni pula koleksi gambar mak2 pula.
Mak Ryha dengan mak Iman =p

Dah gosip2 sikit siap makan2 nasi lemak bagai so balik.
Sampai rumah...memasing pengsan, gila penat hoi.
Ape pon, syukur alhamdulillah... merasa jumpa family orang Pahang nuu.
Walaupon mak x berapa sihat lagi tapi alhamdulillah ada gak mak dapat beraya rumah siblings dia cuma ada 1 rumah x sempat singgah. Adik bongsu mak di Manjung nuu.
Rumah arwah kakak mak pon mak dah beraya =)

*tahun ni tengok adik beradik mak memasing x berapa sihat, ada gak yang agak uzur...sedih pula bila pikir, Hemm =( ape pon semoga mereka cepat sembuh. amin!!*


Thanks for visiting =D
Ok babai.




 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA