Translate

Tuesday, November 4, 2014

Martial Arts Class!

Assalamualaikum! 
Hai kawan2... lama x update sekali update pembuka kata...hambeik, tajuk L.O.V.E gitu =)
Nak sembang pasal anak2 ambe yang kian membesar.
Bila tengok dia orang ni tetiba terasa, cepatnya masa berlalu...HUHUHU rasanya baru semalam je melahirkan si kurus tinggi Irfan tu, tetiba , eh dah 7y anak ambe =)
Ok, saja nak cakap...mummy dia orang makin bertambah muda ye =p

Bebaru ni, kami decide registerkan si Irfan masuk kelas Taekwondo.
Sebab utama, nak kasi dia berdisiplin sikit xdelah terkedek2 dalam semua hal...
So kelas every sunday 2.30-4pm.
So bermulalah edisi khas, jadual yang tetap setiap minggu kene ke kelas teakwondo pula.
enjoy the pic.


1st week.
Cerita kelakar... otw balik dari kg ke kelas taekwondo, boleh si Irfan tu nangis diam2 sebab x nak masuk kelas tu. Hem sabar jelah, anak lelaki tapi lembut hati. HAHAHAHA
 
 
Inilah dia...warming class, berlarianlah korang... mak2 duduk tepi perati anak2.

Iman..
 Mak dan anak, selfi sat =)

1st class ni si Aryan tak nak join...tengok tepi kelas je =)
 Tengok...si Iman boleh selak2 skirt pula...haih budak ni, babab karang...malu dek oit.

Nampak tak??? dua beradik tu duk perati si abang...
 #sembang time break:
M: Irfan, best tak??
I: best mummy...syiok wow.
M: next week boleh g kelas lagi kan??
I: tak ...next week tak nak dah masuk kelas ni.
M: pula dah...kata syiok, best...
I: Irfan tak pandai nak buatlah...
M: tak pe belajar... 


Ni pula 2nd weeks punya cerita.
This week si Aryan pon join sebab daddy join our team, duduk luar dewan dok perati anak2 bertaekwondo =)
 
Irfan ...
 Ni sir ajar menyepak... hihihi anak ku yang ni x reti nak bergusti, melasak macam aryan.

Aryan...
  Si Aryan bab sepak-menyepak bab bergusti memang masterlah kan..dah kerja dok asyik debik si abang mana x masternya. HIHIHI so bab ni sekali buat lepas..hebat =)

 3rd Week, yang ni gambar x ambil sebab kalutkan si Iman, so ada video...later ambe share kalau sempat yer tapi sape yang follow my IG, memang i upload live kat sana =)

Ok..sekian cerita anak2 bertaekwondo.

Thanks for visiting =D 
Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA