Translate

Thursday, November 11, 2010

**Respek aku as wife org boleh tak??**

Aku ni memang hangin betuilah kat 3 org mamat ni. Aku kalau aku nmpk muke dia jer...dan2 aku nk lari pi belakang opis nyorok. Muak aku tgk,bukan ape nyampah.

ko nk dtg cek saman ok fine,mng tugas aku entertaint ko tp pada2lah mulut jgn cabul bro...sometime u kene respeks org gaks. aku xder arr ckp aku bagus tp aku msh tau status aku as wife org so ko pon kene respeks gaks arr sbb ko pon dah tau aku wife org ada anak 2org.

ko jgn sampai aku tampar mulut ko depan org lain, aku masih bersabar lagi ni. kekadang, aku naik menyampahh nk bercerita kat darling aku pasal kerenah ko.

ko apehal...tetiba nk belanja pizza, sorry arr aku xminat mkn piza.ko beli aku bg kawan2 lain mkn...ada aku heran.hehehehe bukan aku nk berlagak but sikap ko tu aku xsuke. tolonglah respeks aku as wife org. please...jgn sampai aku kurang hajo yer, kwn2 ko nk ushar aku xheran sbb dua2 kwn aku tu single tp aku...sory bro, wa dh ada buah hati pengarang jantung.hehehehe 3org lagi tau. u keeplah ur feeling don't show off to me k.i xberminat nak tau pon.

bila jadi mcm ni br terasa, ape yg fare rasa time org xrespek kite as wife org.huaaaa



Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA