Translate

Monday, August 5, 2013

Ramadhan ke-26

Yeah!! berbuka di luar lagik.
Syiok weiii...feeling couple gitu...
2bujang dah selamat sampai kampong on Sabtu lepas so mak dengan apak tu berchill di rumah. HAHAHA
My angel / cik pinky tu xboleh tinggal kg sbb susu cap badan yer (^_~)

Sebelum berbuka...cuci kereta dulu.
Huh!! kereta kotor sikit dah sibuk nak mencuci je...xkoser nak layan.
My cik Ta tu...dah berbulan x anto cuci. KAHKAHKAH
Semalam dia pakai cik Ta, potpet2 mulut dia cakap macam 4x4 masuk site...hover tau complain my car.
I pon cakap ler...tu, makeup Cik Ta dah tanggal tu...xreti2 nak anto pi painting semula??HEHEHE

Yeah...bersuka-suki yer kami semalam...bergambaran sebab 2 bujang tiada.  
1st time pakaikan Iman shoes...homell ler awak ni.

Cadangan awal nak berbuka di CRS kat OU tapi kennnnnnn dah ler parking penuh, ok fine pakai parking One card...4jam pertama RM3. HUH, mahel...KIKIKI
Dah dapat parking...kene Q pula nak take seat kat CRS, semua orang pon nak berbuka kennn.
Tgh syiok punya Q, cik darling dapat call yang kawan dia dah mai dr Gombak.
Hadoi!! terus mencicit balik ke DD semua.

Sudahnyer berbuka di McD . HUHUHU membazir RM3 aku for parking 30minit pffftttt.
Kijam tau.Peh tu buat muke xbersalah sebab xjadi nak iftar kat CRS. 
Lepas settle dgn kawan dia...barulah dapat ke MIZI Restoran pula.
Hajat di hati nak makan di sana sudahnyer...emmm Iman pula take turn buat hal, nak tido. end of story...kempunan ler ko nak makan di luar, tapaw semua menu yang diorder.

Our menu:
Siakap sweet sour - sedappppp!!
kangkong goreng
Nasi putih 2
Carrot susu & hot barli for me

Mood raya dah mai so mood memasak xtau pi mana =)
Selipar anak lom beli, kasut raya mak lom dapat lagi, malam ni plan nak ajak cik darling turun KL nak shopping tudung kat Ariani & Jakel also nak visit Bawal Exclusive utk selai dua for raya =)

*Korang dah siap shopping dah???

ok babai.



Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA