Translate

Tuesday, February 11, 2014

BALUT KAKI...

>>>>ADA GAMBAR YANG MENGERIKAN YE<<<<
Meh2 ... nak update pasal my mum ye.
Ok! mak dah keluar almost 2weeks kot. Yeah!! kurang berapa hari my mum dok bertapa di seoital selayang tu ye =)
Hari2 I pi hantar mak gi klinik gomen for dressing yer cuma ahad je cuti =)
Kene dressing sendiri.

Kan...kan.. bebaru ni my abah birthday, dah baca??
Boleh baca ~DI SINI~
So alang3 nak celebrate birthday abah so bawa mak balik kg...melawat kawasan katanya.
Bagi change mak hilang rindu kat katil dia...kat rumah dia. HIKHIKHIK

Ni ape kes ni?? Tayang kaki berbalut masing2.
Ingat x...I pernah cerita yang my anak buah jatuh motor that day??
So inilah hasilnya.



OMG!! giler teruk kaki my niece rupanya...
Owh yang ni my niece snap sendiri... I memang x tengoklah kan... bila dia transfer baru tgk. HAHAHHA
MOKCIK dia memang penakut bab2 macam ni.

Kesian kan... tapi I suka mainkan dia... kejap2 nak sepaklah. KIKIKI
Kejap2 cuit kaki dialah. HAHHA jerit2lah budak tu sakit.
LOLOLO kesian.

Moga2 cepat sembuh ye.
Dia ingat my mum balik terus so dia ada kawan duduk kat rumah rupanya... nenek dia balik melawat kawasan jerk. Cian ko Wani, busan kek rumah sengsorang =p.
Hope recovery soon ye Wani.
Take care=p


Thanks for visiting =D
Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA