Translate

Thursday, February 12, 2015

Among of Irfan's gift

Assalamualaikum!

Meh2...tengok koleksi anak bujang ku yang sulong =)
Dia kan, kalau exam je, eh sebelum exam je dah siang2 hari berzikir kat telinga mak ni ape hadiah yang dia nak...kalau kite cakap pi cakap kat daddy, mula lah muncung sedepa. Sabar jelah...yang sulong ni anak mak sikit...manja dengan mak, sikit2 mak..sikit2 mak, last year exam ok kan so ni among of barang2 yang menjadi miliknya.

Irfan penggemar ben 10 so banyak mainan dia memang ben10, dinasor this year menggila dengan lego yang comel lotey tu, hilang sebiji part dia nangis ^__^
 
Ni si hijau, ape nama tah..Irfan ada cakap tapi aku memang xderlah nak nginatkan. HEHEHE

Bomba...
Ni utk aryan, dia xper..asal ada mainan utk dia x kesah mahal murah asal ada sudah sebab dia bukan main pon, paling lama 1 hari tapi biasanya 1-2hours dah x main pon =(
 
Musim Godzilla
Menabung mak membayonyer. HUHUHU
Tambah sikit lagi mak dah boleh beli handbag Charles & Keith weih.

Spidermonkey
Ni mak ingat sangat sebab dok gaduh dengan dia, awat nak sangat beli monkey ni, HUHUHU alasan dia dalam filem ben10 dia hebat *_* sakit hati dengar. 

Itulah cerita anak mak..so tiap kali exam je, adalah habuan / hadiah yang dia request. HIHIHI.  Hadiah2 sampingan berupa penginapan/percutian di hotel x kira bintang asal ada POOL juga kene belanja dia tengok wayang. 

Tu baru sorang yang reti minta kalau Aryan pula, hmm makan je yang dia suka minta selain tidor hotel =)

Tahun 2015, cabaran menanti.. exam makin susah so xtaulah ape lagi list yang dia minta.  Hari tu request nak hp baru sebab hp dia hilang time cuti2 kat melaka...yang tu aku lom cerita lagi..aku ada bagi intro je kat  [SINI] later senang aku sambung cerita ye. HAHAHA


 Thanks for visiting =D 
Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA