Translate

Saturday, October 15, 2011

Pecah rekod...

Tuk...tuk..tuk... Domino Pizza sampai =)

Ahaks...1st time weih order domino pizza n 1st time gak domino pizza masuk ke dlm rumah ku. dulu pernah makan dengan Fare time ngidam, ko masih ingat ker Pua Fare???

Bebaru ni kawan order pizza ni kat opis, rasa 1slice...yag Rabbhi, sedap sunggoh so mintak nama pizza tu nk try order kat umah.

Ada jaminan 30mint sampai, bagusss...kalau pizza hut nk mai umah aku paling cepat 45min padahal dekat je yg di dr sr damansara branch, jauh skitlah compare pizza hut nk mai umah. pizza ku sampai ngam3 kurang 3min for 30minit.hehehehe sajalah tu xmau kasi baucher tunai free sbb lmbat sampai.hahahaha.


 pop corn ciken -falber tomyam...pangkah, xsedap sebab tomyam rasa masam so next time order biasa jer.hehehehe

Pizza sensasi prawn. Sedap weih, udang dia pon fresh. and aku suke bayam dia...yg greeny tu is spinish @ bayam tau.yg red2 tu adalah cerry tomato.utk roti dia aku pilih yg New York cruch. next time aku nk order homebake utk roti dia.

ni adalah dinner aku and Mr R je sbb budak2 time ni berada di kg halaman. hehehe habis tu kami balun semua =)

xoxo

'LoveRazila'
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA