Translate

Friday, June 7, 2013

Aqiqah buat NUR IMAN RAZILA... =)

Alhamdulillah...rezeki anak kali ni, as anak2 yg terdahulu...Allah permudahkan rezeki kami anak-beranak untuk buat aqiqah dalam minggu pertama selepas deliver.

Buat majlis simple je kali ni...no buaian bagai.
Kite kejarkan yang wajib didahulukan so tang buain tu, not so penting. hihihi

Aqiqah ni pon potong lembu juga. ada sibling belah cik darling nak tumpang aqiqah anak sekali...we all ok je...xde hal =)

Morning...agenda melapah lembu...3 ekor lembu tumbang di tempat yang sama untuk anak yang berbeza dan tahun yang berbeza.

Malamnyer ada marhaban and cukur jambul sikit =)
Sian Iman, sensitive skin...

EEmmmm geram kat awak, gigit pipi baru tau =D

Ada muka berpantang x???
Xder kan... HAHAHA. Padahal, ni baru masuk hari ke-5 yer.

Lepas ni sambung berpantang di rumah sendiri...yeah!!
Pestime berpantang sendiri ni. HEHEHHE


With Love Razila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA