Friday, June 28, 2013

Shopping with Aryan...jom!

Shopping with Aryan ni kadang2 awesome sgt.
Bila dia menjadi budak yang paling mendengar kata...alahai...sayang omak ni berkoyan2 tahu =)
Shopping kali ni adalah super pantas gitu, takut Iman start cranky so...kita pickup mana yang patut je.



Aryan yang chomel ^_^

Sayang korang....

With Love Razila


4 comments:

  1. i klu shopping jarang nak bwk kyra..takut kyra mtk mcm2 klu tak dpt akan ada show free "Drama Queen" :D :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEHEHE... xper, sorang baru kan...layankan je, macam Suzy ni dah 3 orang but alhamdulillah...jarang sgt dia orang ni nak buat perangai kat mall...cuma now lagi peninglah sebab dah tambah baby...so irfan dah x boleh ddk dlm troli..omak dah xlarat nak tolak with the baby bagai...muncung je Irfan bila kene jalan during shopping. HAHAHA.

      Delete
  2. Replies
    1. Hihihi....biasa, ni pon terdapat snap.bdk2 ni Ptg skit nk suh posing....bizi nk tgk Kat kamera je. hihihi.

      Delete