Translate

Friday, June 14, 2013

Jelly Bunny...mari memilih =)

Mari kite gi shopping....
Kali ni dapat shopping dengan hati yang damai dan tenteram...
Nape boleh feel gitu??? My bujangs is di kg you, so...best ler kan nak shopping with Iman je.
masa yang sesuai memperkenalkan Iman aktiviti shopping.

venue : One Utama
shop :  Jelly Bunny
best tau...walaupon nak mai sini meredah jem ya hamat... tapi enjoy beb coz, Iman pon bagi co-operation...senyap je dia duduk dalam car seat tu...xder cranky macam biasa.

amacam...comel x kasut ni??
aku rembat satu pair, sebab aku tgk kaler dia dgn design dia comel sgt.
selain design n kaler yg comel, dia ada bau yang sweet and rege dia murahlah compare crock semua tu =D
Kasut tu sepasang RM69.00 

kasut ni sgt cantik tapikannnn...ada saiz 4 je, ngam2 with my leg, nak try 5 tapi out of order pula.
aku x ambil yang ni walaupon hati melonjak2 nak juga kasut ni, suka sgt dgn kaler n design dia, sweet sgt n comel je bila aku pakai. HEHEHE
bila terbayang2 macam ni...mulalah kan nak repeat ke sana utk buy yg ni gak in future.
yang ni sepasang is RM69.00

Ni kasut backup sebab hak yang ada reben kat atas tu xder size so i plan nak pickup another more shoes.
selesa tau kasut ni... aku dah ada banyak pasang dah pon dah siap bagi kat orang lagi.
selain selesa...kasut ni ada bau alah2 gegula or singgam gitu so kalau lalu kat rak kasut ku...xder bad smell tau...sweet smell saja yang ada kalau korang xcaya...cer korang beli sepasang peh tu letak kat rak kasut, sure korang boleh bau punya.

ni dok memilih kaler kasut yang nak dipulun bawa pulang.
main send2 gambo ni semua ke cik darling...soh dia pilih, HEHEHE
yang kaler oren soft maacam kaler lantai tu, from Jelly Bunny juga tau.

aku take black kaler sebab yang kaler mcm soft peach tu look like aku macam x pakai kasut dari jauh. HEHEHE.
ni sepasang rm39.00

tadaaa...dah selamat rembat 2pairs.
moh ler...stoller dah penuh ni, kite pulang yer =D

sweet matching pula with my h/bag.
yippi... suka.


With Love Razila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA