Translate

Thursday, January 1, 2015

2nd time Roti Nan Cheese.

Assalamualaikum!

Yeah!! nak share kali ke-2 makan roti nan cheese. repeat katanya...
ambek koo...marathon pekena roti nan cheese, yang kali ni just repeat after 2 days.
Verylah semangat ngadap roti nan cheese.
 
Tangan anak dara den nak jamah juga.
 Rasa dia kurang umph!! x macam feel makan kat kedai but still lembut gebu begas gitu =p
Kali ni try makan dengan ayam tandori tu pon pestime makan...bolehlah rasanya!.

 Gebu...
Kuah hijau tu x tau makan...dah rasa tapi x boleh nak telan so makan roti with ayam saja...pon still sodap gak.

LICIN...

Comelkan ^_^
 Berebut makan ayam dengan budak ni. HEHEHE



 Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA