Translate

Wednesday, January 18, 2012

OMG!! NEBULIZER???

Huhuhuhu 1st time dalam hidup ni anak kene pakai treatment Nebulizer ni.
Sumpah! biasa ada gak tertengok2 anak org merempan2 pakai menda alah ni... kali ni it's happen to me lah.
Ayoyo... Wat going in dear Aryan??

Kesahnyer simple je, dia batuk dlm 2hari lah be4 ni pastu kasi ubat batuk jelah then mlm tadi dia dah meragam 30min merengek, dah syak maybe going something wrong pastu dlm kul 4am tu dah start panas badan so aku bagi voren so br reduce balik fever dia. 

Damn you fever...whylah u attack my little darling, naw aku pulak supper nk conduct acting dia. huhuhu
That time aku bagi voren tu, dah nmpk napas dia semput skit tp buat xtau just pujuk hati ckp coz dia batuk nmpk gitu tp Mr R pesan, ari ni gak bwk pi jumpa specialist dia, OK Boss.

Bawaklah aku ni ke specialist depa ni, doktor suruh Aryan nebulizer 1 tube. Pergh!! i nebes u, mana idoknyer...1st time anak aku nk pakai nebulizer, time Irfan dulu dia xpernah pon pakai. Ape lagi merempanlah budak Aryan ni dalam 10min gaklah. Lepas tu maybe dia penat kot n he in weak condition + (maybe) nebulizer ni ngantuk kot terus dia macam ngantuk gitu so dapatlah aku snap gambo sekeping dua utk kenangan nk menunjuk pada en suami. Hehehhe jakun jugak aku ni =)

Sian budak ini =)

Ni ha mesin nebulizer tu. Hehehhe

Ni budak yg maha kuat kata budak assistant clinic tu, biasa dia handle sebelah pegang tangan bdk sebelah pegang kepala budak dgn bdk Aryan ni, dua belah tangan penang tangan aryan je so aku pegang kepala aryan the another girl tlg pegang gas... hebatlah budah nama Aryan ni sama seperti maksudnyer =)

Ok, kisah Irfan mata bengkak tu adalah sebab Alergi dalam kategori Angioedema byk mende yg sebabkan alergi ni so personal doktor Irfan cakap...try cari ape dia mkn ape dia buat ape dia main on 3days be4 mata dia bengkak gini so dr situ baru tau dia alergi ape =)



Gitulah crite anak2 bila sakit, mak pon rasa sakit skali.huhuhuuhu
Get well soon yer Aryan.


Xoxo
 'LoveRazila'
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA