Translate

Thursday, July 11, 2013

Happy birthday Aryan!!! =)

Owh my!!...my 2nd son dah 3 years old. U r so old arr Aryan.
Late celebration k... make on 09/07/13 earlier morning. Suppose on 08/07/13
Xperlah kan...as long potong kek. HEHEHE
Anak2 ku ni, happy sebab potong kek je pastu time nak dapat hadiah pastu...em, xheran pon ape itu birthday. HEHEHE.

Senyum Aryan!! so weet kamu.
Biasa kek birthday kalau bawa ke sekolah memang xberbaki so, for twin of daddy, kite potong kek dulu kat rumah then balance baru send to sekolah. HEHEHE
1st time yer... biasa kek Irfan memang sebijik dok send kat sekolah.


Ni ha kek dia, sedappp sebab memang dah biasa sgt dgn bakery ni.
Hehehe kalau order pon on call saja, dah macam regular customer pon ado...balik2 muka aku gak nak beli kek dia, HEHEHE.

During small celebration...dah siap2 pakai baju sekolah tu.
HEHEHEHE
Mencakung tu bukan ape, nak hembus lilin...
tiup sebatang2, sib baik 3 batang je yang ado, kot 15 batang...emm jenuh mak nunggu nak oit.

Irfan macam biasa...kek birthday sape2 pon dia x heran...dia yang over tang organise mainan/patung2 kat kek. who gonna get this toys...that toys...so melampau tau but the best is...toys kat birthday kek dia, emm haremm nak share main dengan Aryan, HEHEHE

Macam2 perangailah my bujangs ni. Ape pon... sayang korang ketat2.

Happy birthday Aryan...
Semoga menjadi anak yang soleh, always pray for us, mummy and daddy, be good boy and not a notty boy ya. Behave ur self bila outing dgn mummy or daddy.

*balik dari sekolah => best x Aryan? Kat sekolah tadi potong kek x?
Best mie, potong kek pastu nanyi2 epi besday...pastu tepuk2 tangan, sonoklah - sambil sengih2


Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA