Translate

Wednesday, July 10, 2013

Happy Birthday June & July ~ combo.

Sambutan combo birthday untuk Jun and Jul + hari bapa.
Emm hambek ko... semua kumpul dalam satu kek gitu.
Last May ada combo for birthday gak kan??? [baca di SINI]
so hujung bulan Jun yang lepas kite pon kumpul reramai utk celebrate combo birthday gitu.

Date of birthday:
Jebat: 21/06 - will celebrate next year ye sayang.
Mak : 22/06
Ain : 26/06
Kembar : 02/07
Aryan : 08/07
Nina: Middle Jul * x ingat daaa

Meriahkannnn

Lai...lai...semua pegang pisau sesama =)
Satu dua...potong.
Si Bam saya dah tidor time ni ye, sama gaklah dgn si kurus pon dah selamat sampai syorga gitu.
Suka eh memasing...bagus, jimat duit mak lang kalau tiap tahun macam ni.KIKIKI.

Ok...pandang sini semua, clik!!!
Cantik gambo ni. HEHEHHE

Actually on 22 Jun tu nak balik dah tapi mak tak kasi, suh balik next week terus sebab jiran depan rumah mak nak kenduri kawin so mak minta tolong kenduri sebab mak xdapat nak membantu, pastu Isnin malam selasa pula rumah kami kenduri so mak cakap...balik terus sekali hujung bulan, kot nak sambut besday mak pon...sekali time tu xpayah tiap minggu nak balik.

So Happy combo birthday untuk semua orang =)
Semoga Allah merahmati semuanya. Amin!!

Next...bulan August punya birthday....sape eh??Kalau xsilap aku my lovely sis in law.
Xper, tunggu adik aku yang remind sape punya birthday,
My birthday on Sep....yeah!!!

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA