Translate

Sunday, July 7, 2013

Mother, Baby & Kids Expo...

Yeah!! Semalam (06/07/13-up to date lah sgtttt) berkesempatan bawa anak2 ke Shah Alam.
Beryoya sekejap yer...melepaskan lelah gitu.
Korang tau x...kat Stadium Malawati Shah Alam kan...alah, yang dekat stadium karipap tu...Ha, kat situ ada expo tau??Expo ape??Expo mother, baby and kids lah... Dah pergi??
Kami pergi dah...(show off sekejap).
 Expo ni start Jumaat you and berakhir on Sunday.
Kalau korang ada barang2 anak yang nak beli dipersilakan...
Bagi aku, expo ni xbesar pon...adalah dalam 20 booths kot ker lebih skit...gitu2lah.
Kalau nak compare yang biasa pergi kat Midvalley...sana lagi banyak pilihan, but bila expo kecil macam ni, yg bestnyer kurang ler orang kat situ so korang boleh bawa stroller anak yang bagak2 tu tanpa tersandung kaki pengunjung lain.

Actually tujuan utama turun S/A sebab nak tengok Bon Odori.
Ape tu Bon Odori??Ok2 nanti aku crite dalam entry dia k =)
Memula nak buat combo entry tapi...ari ni mood terlebih rajin you so kite split lor. HEHEHE.

 Ada barang murah gak...I sempat rembat 2pasang stoking utk Iman.
Baju romper 1 helai...
Yang lain...saja pandang2 tengok2. Mood nak shopping x mai pula :(
Kalau bawa anak2 macam aku ni, korang boleh lepaskan depa main kat castle angin...*sila pantau anak2 yer, takutlah kot2 anak orang tertolak anak kite ke, ker anak kite suke tolak anak orang ker,so kenelah perhati tu semua =).
Bagi chance bujang2 ku melompat2 di situ...sudahnyer Irfan semput. HEHEHE...
Kalau korang berkesempatan ke Shah Alam, boleh singgah expo ni k. Selamat bershopping =)

Daaa
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA