Translate

Thursday, November 28, 2013

Iman Check-up !!

Tadi pagi...gi attend appointment checkup Iman kat KK Sg Buloh.
Sampai dah lambat sebab semua orang terbabas tidor. HAHAHA, ambek koo.
Iman lagi arr, lagi orang kejut lagi dia buat derk...tido mati. 
Cuit2 kaki perut muka semua...langsung x berkutik.
Amboi ko nak...pada2 ler tidor anak dara oit. 
Sudahnyer...dok bisik kat telinga dia..
Babai Iman, Mummy nak g jalan dah ni... babai, kalau nak ikut mummy jom bangun kalau x mummy tinggal jekk.
Gittu caranya nak pujuk anak bangun. HEHEHE lepas tu barulah dia geliat2 sikit, buka mata sikit2...pastu barulah ok mood dia =D

Dah start dah belajar bertatih.... heww letih tangan mak ko ni nak oit.

Ish... tepilah daddy, nak jalan ni... kacau je.

Tgk tu...dia pi tepis apaknya suh bagi laluan. HEHEHHE

Penuh gaya...

Sweet sangattttttt!!!

Ops.. stay sebab daddy nak tangkap gambo jap =p

Daddy punya turn, berlepas tangan kite yer...

Dengan daddy...selangkah je pastu malas, berdokong je lah...syiok wow.

Ni sibuk pulak nak suh aku dukung heh, pantang ler nampak muka omaknyer..
Mak nak melaram pon payah....LOLOLO.

Tu kisah pagi tadi... Iman is 9M2D.



Ok babai.
 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.
FREE POSTAGE 
**TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA