Translate

Tuesday, June 24, 2014

Ahad yang indah!

Assalamualaikum....
Mak anak - beranak pi sarapan.

Disebabkan sang suami takde so moh ler anak2 kite excersice pi makan kat kedai... sambil nak ke kedai tu, kite jalan kaki yer...
Dan 4 beranak ni pi sarapan coti canai kedai Pak Ali, anak2 makan roti canai sorang sekeping, air milo tabur sorang satu, mak makan nasi putih ayam goreng + bihun sup (kongsi and tapaw bawa balik rumah) also air suam untuk mak... total is RM13.50, jimat sangat, kalau mamak tu hemm 20+ rasanya. 

Ape pon alhamdulillah...ada rezeki nak bawa anak2 enjoy sarapan kat luar walau pon ada bunyi2 mulut tu cakap..kan best kalau daddy ada kan..boleh makan sama2 =)
 Kalau daddy korang ada, tipis sikit harapan nak sarapan kat luar nuu, mummy gak ler kene masak. Hehehhe.


Thanks for visiting =D 
Ok babai.



 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA