Translate

Friday, July 12, 2013

Jelly Bunny on SALES!! OMG...

Di satu petang yang indah...
HEHEHE , indah ler kan sebab dah tau niat mai OU ni nak shopping =)
Bagus gak Irfan ni pegang HP aku, rajin juga snap gambo aku, feel so glamer sekejap ^_^.
Eh...jauh sgt, macam x ready nak disnap.

Eh!! lengan nampak slim tapi...muka nampak demuks, kahkahkah.

Motif utama mai OU sebab Jelly Bunny ada off 50%.
Wallawei...meroyan omak ni kalau xnyambar barang sepasang duo.
Budget nak rembat paten yang ada reben besar tu...korang ingat lagi x paten yg mana satu??
okey2... korang tgk kat sini yer [LINK] patent tu memang comel sangattt.


Testing semua patent yang agak2 macam berkenan, walaupon dalam hati tatap nak beli yang patent reben besar tu gak. 
Akak tu cakap...out of stock kat semua branch...GRRRRR.
Xper2...lepas ni boleh repeat semula... =D
I like hokey.

Nampak x??? Bukti kejadian gitu. HEHEHEHE

Ok, uols boleh visit any branch like KLCC, Midvalley or One Utama (OU). Kalau ada branch baru buka...maaf yer saya xtau. HEHEHE
Offer ni sampai end of JULY yer...

Sila terjah sebelum terlambat....boleh rembat as kasut raya juga ni.
Owh! lupe nak mention...bukan semua patent yang off 50% yer...kene tanya sale girl tau sebab ada kasut yang off 20%, ada yang 30% gitu.

Kalau tanya aku...memang murah ler...korang bayangkan, kalau kasut tu asal 29.90 so off 50% baru ada belas ringgit je kennn. Ape lagi...SERBUUUUUU!!!
Aku dah ada dalam 10 pairs and siap ada dah let go bagi orang pon. HEHEHE
Nanti ada gak kasut yang kene lanting, xboleh byk2 kat rak kasut...nanti kene ceramah free so sebelum kene, baiklah kite bersedekah (^__^).
Sapa mau boleh booking ya.

Look slim je bag tu...agak2 berapa pasang dalam tu?? Cer teka. HEHEHE.
Paling suka paper bag dia...Yellow sangatt. LOVE it.
Aku dah simpan kot adalah dalam 7keping kot paper bag ni.HEHEHE sebab suka kaler dia so kite simpan lah yer....

After settle kat Jelly Bunny... sambung jalan2, tup2 jumpa pula pameran Monster University...emm dah makin sukalah si bujangs ku ini...rezeki koranglah yer, so pameran ni seponser by S26.
Dah...Aryan nak beli pula susu ni padahal dah lama naw tukar kepada Enfa Kids A+.
PEACE yoy.....

Yeah!! blue bear...

Kat sini yang paling Irfan suka bila ada pertunjukkan silap mata...siap nyembang sama aku ni pasal silap mata tu padahal sama2 tgk tu, derrr =)
Si Aryan pula...xberapa nak heran show tu, dok kalut kejarkan orang main bola keranjang, mencicit dia lari tgk. Adoi...mula2 aku kejar lelama aku bio je dia gi balik sendiri, HEHEHE sebab tmpt dia pergi tu pon depan mata aku je so boleh kenen2 tgk dia sambil2 perati Irfan sama.

Dah puas hati memasing baru kite sambung shopping kat Jusco pula, cari barang rumah yang wajib je...barang2 yang harus kene bawa cik darling sekali, senang nak angkut barang2. HEHEHE

ok babai.

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA