Translate

Tuesday, November 26, 2013

KiSaH KaSiH : KoMpIlAsI SeJuTa KiSaH KeLaHiRaN

Hai... jumpa lagi semua,
Saja nak update pasal program kat bawah ni.
Korang tau x??
Aku pon baru tahu bila baca kat blog UMI QI dan ape lagi... terus rasa nak join jugak. 
HEHEHHE... alah setakad sharing experiance kan...
Suka...suka...

So, senang sangat nak join...korang karang entry dalam blog and bagi link or korang boleh taip terus pengalaman korang kat email tu saja... the lepas tu korang email je ke : kisahkasih@myrahim.org
tada...siap dah.
Jom join ramai2...lagi meriah =)
Kisah aku ada kat link ni Dibawah ni : 


Ok babai. 

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA